A fogak fehérítése

A fogak fehérítése

A fogak kifehéritése egyszerű, behatástalan fogászati szolgálat ami arra szolgál hogy megváltoztassa a fogzománc természetes szinét és tökéletes eszköz, hogy kiemelye a mosoly szépségét.
A páciensek eggyik főb vágya, hogy fehér fogaik legyenek. Legnépszerűb módszer a rendelőben végzet fogkifehérítes ahol 4-12 szín árnyalatot lehet kifehéríteni a VITA kulcs alapján. Mivel a kifehérítő kizárólag a természetes szövetre hat, figyelembe kell venni a régi plombák, koronák és hidak kicserélését amennyiben azok a kifehérítés helyén voltak. Minden plomba és korona cserét kifehérítés után végzünk hogy színük eggyezzen a jelenleg kapott fehér színnel. A fogak kifehérítése nem tartós módszer. Megismételhető minden évben félelem nélkül a fogak károsítására. Ugyancsak gyakrabban ismételhető, amennyiben dohányzik vagy nagy mennyiségű fekete kávét, fekete teát és bort fogyaszt.

Az okok melyek miatt kifehéritenék a fogakat:

  1. fluorózis (túlzott fluorizáció a fogak fejlődése idején – barna foltok keletkeznek)
  2. a fogak belső szinezettsége némely gyógyszerek hatásábol (tetraciklinus fogak)
  3. sárgás – barna árnyalatú fogak mint az öregedés eredménye

Beyond

Beyond fogfehérítő a Badawiban.
Az egész kifehéritési folyamatot a fogorvos kíséri a rendelőben. Először a fogakra rákenik a fehérítő gelt miután ráirányítják a fényt a Beyond műszerrel ami a fogakat 1 órán bellül csillogó fehérré teszi.
Beyond olyan eljárás aminek nincs mellékhatása és az eredmény 2 évig tart helyes szájhigiéna betartásával. Mindig megismételhetik a kifehérítés műveletét hogy a fogak álandóan fehérek legyenek. Nincs lehetőség a túladagolásra. A Beyond jelenleg a legelismertebb módszer a piacon és úgy ismert mint a legbiztossab és leghatékonyabb fogkifehérítési mód.
Ezt a műszert egy mérnöki csapat fejlesztette ki a Kaliforniai Szilikon Völgyben. A műszer magas intenzitású kék fényt sugároz 480 és 520 nanométer közötti hullámhosszon. Ez a fény átszűrődik 12000 optikai szál, valamint 30 réteg bevont üvegen keresztül hogy ezúttal teljesen hatástalanítódjanak az ultra violett és infra vörös hullámok. Ennek eredményéül központosított kék szinű „hideg fényt” kapunk, mely mélyen behatol a fogakba és aktiválja a kifehérítő gélt.
Kérdéseiket feltehetik e-mailben, telefonon, vagy időpontot kérhetnek személyes találkozáshoz.