Szolgáltatások

MEGELŐZŐ PROGRAM

A megelőző program a fogorvos és a páciens közötti eggyüttmőködés hogy megőrizzék a természetes fogakat és a környező szövetet és hogy megakadályozzák a betegség keletkezését, fejlődését és kiújulását.

tudjon meg többet >

FEHÉR TÖMÉSEK

Kompozit vagy fehér tömés a romlott, megrepedt és töredezett fogak kipótolására szolgál. Először kitisztítják és eltávolítják a fog romlott részét, utána fehér tömést tesznek a fogba.

tudjon meg többet >

A FOGGYÖKÉR GYÓGYÍTÁSA

A foggyökér gyógyítását akkor végzik amikor a fog pulpa romlik vagy fertőzött. A fog pulpa élő, puha szövet a fog belsejében, összetevődik kis ér és artéria véredényekből, ideg szálbol és puha szövetből ami összefogja ezeket.

tudjon meg többet >

KORONÁK ÉS HIDAK

A fog híd rögzített készülék (nem kell levenni minden nap) és kitűnő módszer a hiányzó fogak helyettesítésére. A korona teljesen körülveszi a kezelt fogrészt és visszaadja az eredeti formáját, rendeltetését és szépségét.

tudjon meg többet >

KERÁMIA HÉLYAK

A kerámia hélyak kivételesen vékony és ellenáló fogalakú hélyak és teljesen kerámiából készülnek. Foglaboratóriumban készülnek, hogy teljesen megfelejenek a kívánt szinnek és formának.

tudjon meg többet >

RÉSZLEGES ÉS TELYES MŰFOGSOROK

A fogorvosi műfogsor az elvesztett fogak helyetesitője és ezek környező szövetének. Úgy készítik őket hogy hasonlítsanak az ön természetes fogsorához és megszépitsék a mosolyt.

tudjon meg többet >

A FOGAK KIFEHÉRÍTÉSE

A fogak kifehéritése egyszerű, behatástalan fogászati szolgálat ami arra szolgál hogy megváltoztassa a fogzománc természetes szinét és tökéletes eszköz, hogy kiemelye a mosoly szépségét.

tudjon meg többet >

IMPLANTOLÓGIA (BEÜLTETÉSEK)

A fogászati gyakorlatban mind gyakrabban IMPLANTÁTUMOKAT használnaka fogak elevesztése után. Az IMPLANTÁTUM beültetéssel levő kezelés stbil, funkcionális és hosszantartó sikeres módszernek bizonyult, mely a pácienseknek magasfokú kényelmet biztosít.

tudjon meg többet >

GYERMEK FOGÁSZAT

Minden gyermek egy saját világ önmagának, ezért minden gyermek más hozzáálást igényel a masiknál. Ajánlatos hogy a fogorvos kapcsolatba lépjen a szülővel, mielőtt az elvezetné a gyermekét a rendelőbe.

tudjon meg többet >