Preventivni program

Preventivni program se satoji od saradnje između stomatologa i pacijenta da bi se održali prirodni zubi i okolno tkivo sprecavajući nastanak, napredovanje i ponovno pojavljivanje oboljenja.
saznajte više >

Bele plombe

Kompozitna ili bela plomba služi kao ispun za zub koji je bio zahvaćen kvarom, pukotinom, ili lomom. Prvo se čisti i uklanja kvarom zahvaćeni deo zuba a nakon toga se postavlja bela plomba.
saznajte više >

Lečenje korena zuba

Lečenje korena zuba se vrši kad je zubna pulpa zahvacen kvarom ili infekcijom. Zubna pulpa je zivo meko tkivo unutar samog zuba i sačinjena je od malog venskog i arterijskog krvnog suda, nervnog vlakna, i mekog tkiva koje ih spaja.
saznajte više >

Krunice i Mostovi

Zubni most je fiksna naprava (ne skida se svakog dana) i odlican je način da se nadoknade izgubljeni zubi. Krunica obgrljuje u potpunosti pripremljeni deo zuba vraćajući mu originalan oblik, funkciju i lepotu.
saznajte više >

Keramičke ljuspice

Keramičke ljuspice su izuzetno tanke i otporne ljuspice u obliku zuba i napravljene su u potpunosti od keramike. Prave se u zubnoj laboratoriji da bi se u potpunosti uklopila boja i željeni oblik.
saznajte više >

Parcijalne i totalne proteze

Stomatološka proteza je zamena za izgubljene zube i njihovo okolno tkivo. Prave se tako da lice na vaše prirodne zube i čak da ulepsaju osmeh.
saznajte više >

Izbeljivanje

Izbeljivanje zuba je jednostavna, neinvazivna stomatološka usluga koja se vrši da bi se promenila boja prirodnog zubnog tkiva i idealan je način da se usavrši lepota vašeg osmeha.
saznajte više >

Implantologija

U stomatološkoj praksi IMPLANTI se sve više koriste nakon gubitka zuba. Lečenje ugradnjom IMPLANTA se pokazalo kao stabilna, funkcionalna i dugoročno uspešna mera uz pružanje visoke udobnosti za pacijente.
saznajte više >

Deca i stomatologija

Svako dete je svet sam za sebe, tako da svako dete zahteva drugačiji pristup od prethodnog. Preporučuje se da stomatoolog sa roditeljem ostvari kontakt pre nego što dete dovede u ordinaciju.
saznajte više >